Over

Brour&Bos

Laren (Gelderland)
BBQ
Achterhoek
Huisdieren niet toegestaan
Vrijstaand huis
Separate slaapkamer 1ste verdieping

Overnachten bij Brour&Bos

Wij zijn Roy en Manon en in de zomer van 2021 hebben wij in Laren (Gelderland) onze prachtige boerderij gekocht. Op ons erf “de Broer” hebben wij de kapschuur verbouwd tot gastenverblijf Brour&Bos. Een heel project, maar het resultaat mag er zijn!
Wij genieten van het vele buiten zijn want er is altijd wel wat te doen. Zo biedt onze tuin in de zomer veel verkoeling en schaduwrijke plekken. En als het seizoen er naar is kan je er heerlijk fruit plukken. En in de winter? Een fijne wandeling in de omgeving, om vervolgens met de houtkachel aan heerlijk te genieten van het comfortabele huis. Zie je het al voor je?
Verder zijn wij de ouders van twee zoons (11 en 13, zie het silhouette in het logo) en hebben wij in 2021 onze hond Tommie in het gezin opgenomen. De 5 kippen zorgen (meestal) voor verse eitjes en de 3 katten doen hun werk als natuurlijke jagers.
Omringd door weiland is ons erf volledig omheind door bomen en struiken. Dat biedt veel privacy en rust. Voor ons nog steeds een echte unieke plek.
Het gastenverblijf Brour&Bos bevindt zich op ons erf, maar staat geheel los van ons woonhuis. Het dorp Laren ligt op 7 fietsminuten en vanuit hier kan je alle kanten op en genieten van de prachtige omgeving. Zien we je snel bij Brour&Bos?

Informatie

Omgeving

In de Achterhoek (Gelderland) heb je volop mogelijkheden tot wandelen, fietsen, hardlopen, bossen, rust en activiteit. Voor ieder wat wils, wij denken graag met je mee!.

Restaurant Witkamp
Cafetaria Aris

https://www.arisfrieterie.nl/

Gelderse Streken/sight seeing
Wandelen

https://wandelnet.planner.routemaker.nl/planner/wandelen

Wereldbakker Wijnand

https://wereldbakkerwijnand.nl/

Restaurant Langbaergh

https://www.langenbaergh.nl/index.html

Fietsen

https://www.mooisteroutes.nl/mooiste-fietsroutes/achterhoek/

Laren Gelderland

https://larengelderland.nl/